MyHeritage Educatie

Educatie Centrum

Vergroot uw kennis van MyHeritage functies en tools die u helpen meer uit uw onderzoek te halen

Interesse in de basis? Laten we beginnen!

Webinars

Live en opgenomen sessies over een uitgebreid aantal onderwerpen door genealogie- en DNA-experts.

Recente webinars

Nieuw
Introductie van de MyHeritage DNA test Gezondheid

Ontdek hoe uw genen uw gezondheid beïnvloeden en ontdek de waardevolle inzichten die u kunt opdoen met deze nieuwste toevoeging aan onze DNA-productlijn. De MyHeritage DNA Health-test geeft u tientallen gepersonaliseerde gezondheidsrapporten die uw genetische risico voor het ontwikkelen van bepaalde aandoeningen uitleggen en u vertellen of u drager bent van erfelijke aandoeningen die mogelijk aan uw kinderen kunnen worden overgedragen.

Nieuw
Regionale endogamie in Gemert, Nederland

Wim Penninx heeft onderzoek gedaan naar regionale endogamie in het autosomale DNA van Gemert in Noord-Brabant. Endogamie is het kenmerk waarbij huwelijkskandidaten binnen een kleine kring gezocht worden. Dit fenomeen heeft herkenbare kenmerken in het DNA, en is bijvoorbeeld sterk zichtbaar in gesloten populaties, zoals de Ashkenazi Joden in Europa. In dit webinar laat Wim zien dat deze endogamie DNA-kenmerken ook meetbaar zijn in een lokale dorpsgemeenschap, zoals Gemert. In deze presentatie deelt hij zijn bevindingen.

82 andere webinars kijken

Binnenkort

Geavanceerde bewerking uitvoeren in uw stamboom in combinatie met Family Tree Builder
In dit webinar, gegeven door genealogie-expert Fred Janssen, kijken we naar de meer geavanceerde functies om uw stamboom te beheren in combinatie met Family Tree Builder. Onderwerpen die aan bod komen zijn onder andere het samenvoegen en opdelen van stamboom en het beheer van meerdere stambomen op uw familie-site.
Willeke Binnendijk
27 aug 2020
Aanmelden Bekijk volledige schema