URL is copied to your clipboard.

Search Connect™: Een hulpmiddel om in contact te komen met collega-onderzoekers

Search Connect™: Een hulpmiddel om in contact te komen met collega-onderzoekers

Search Connect™ is een MyHeritage functie ontworpen om u te helpen andere mensen te vinden die onderzoek doen naar dezelfde voorouders als u.

Er gaat niets boven het vergelijken van notities met een andere genealoog in de familie. Soms, wanneer u alle andere bronnen hebt uitgeput, kan een verre neef met toegang tot aanvullende informatie u naar uw volgende doorbraak leiden.

Search Connect™ bevat miljoenen zoekopdrachten door MyHeritage gebruikers. Het stelt u in staat om andere gebruikers te vinden die hebben gezocht naar de personen die u zoekt, en om de volledige gegevens van hun zoekopdracht te bekijken, zoals datums, plaatsen, verwanten, en soortgelijke zoekopdrachten die zij hebben uitgevoerd.

Hoe gebruikt u Search Connect™

Search Connect™ verschijnt als een historische collectie op MyHeritage onder de Familie Stamboom categorie. Als u naar een persoon zoekt met de MyHeritage zoekmachine, zullen alle relevante resultaten van Search Connect™ in de zoekresultaten worden opgenomen. U kunt ook specifiek in Search Connect™ zoeken door hier te klikken.

Hieronder ziet u Search Connect™ resultaten voor 3 verschillende gebruikers die zochten naar een persoon met de naam Joseph Kennedy.

Dit is wat je te zien krijgt als je het bovenste resultaat selecteert:

De volledige resultaten tonen de voornaam en achternaam van de persoon die gezocht heeft, hun geslacht, locatie, geschatte leeftijd, hoe lang ze al actief zijn op MyHeritage, en hun familiesites.

Onder “Verwante zoekopdrachten,” vindt u zoekopdrachten die deze gebruiker heeft uitgevoerd voor familieleden of mensen met soortgelijke namen, en onder “Andere zoekopdrachten,” vindt u aanvullende zoekopdrachten die zijn uitgevoerd binnen een paar minuten na de eerder genoemde zoekopdrachten. U kunt klikken op de namen in de zoekdetails om de zoekopdracht van de gebruiker te herhalen met dezelfde parameters die hij heeft gebruikt.

Onderaan de pagina ziet u een oranje knop die u uitnodigt om contact op te nemen met de gebruiker. Als U hierop klikt, komt U op de Verzend Bericht pagina in het MyHeritage berichtensysteem, waar U de gebruiker een beveiligd bericht kunt sturen. Lees dit artikel voor meer informatie over het contact opnemen met andere MyHeritage gebruikers om uw onderzoek te verbeteren.

Search Connect™ en privacy

Zoals altijd, is uw privacy van het grootste belang voor MyHeritage. Standaard onthult Search Connect™ alleen openbare informatie: de eerste initiaal, achternaam, geschatte leeftijd, locatie, en de details van de zoekopdrachten die u hebt uitgevoerd. Alleen iemand die heeft gezocht naar een voorouder met dezelfde naam als de uwe zal deze informatie vinden.

Als u het niet prettig vindt dat andere gebruikers deze informatie zien, kunt u altijd uw privacy-instellingen aanpassen en Search Connect™ uitschakelen. Om dit te doen, klik op uw naam op de gebruikersstrook bovenaan het scherm en selecteer “Mijn Privacy” in het menu.

Onder “Mijn voorkeuren” kunt u kiezen of u mensen wilt toestaan uw openbare profiel te vinden en te bekijken, uw echte naam wilt laten zien aan leden buiten uw familie, uw algemene leeftijd wilt laten zien, leden toestemming wilt geven commentaar te leveren op uw profiel, op de hoogte wilt worden gesteld van commentaar van leden en of u Search Connect™ en SuperSearch™ Alerts wilt inschakelen. Deselecteer een van deze instellingen en klik op “Opslaan” om de wijzigingen toe te passen.

Is Search Connect™ gratis?

Het zoeken en bekijken van Search Connect™-resultaten is gratis. U hebt echter een Data- of Compleet-abonnement nodig om contact op te nemen met gebruikers die u via Search Connect™ hebt gevonden. Klik hier voor meer informatie over MyHeritage abonnementen.

URL is copied to your clipboard.