MyHeritage Kennisplatform

Kennisplatform

Vergroot uw kennis van MyHeritage functies en tools die u helpen meer uit uw onderzoek te halen

Interesse in de basis? Laten we beginnen!

Webinars

Live en opgenomen sessies over een uitgebreid aantal onderwerpen door genealogie- en DNA-experts.

Recente webinars

Nieuw
Facebook Live: introductie van de mobiele app Reimagine

Product Manager Gilad Katz deed deze live sessie op Facebook om te vertellen over onze nieuwe mobiele app, Reimagine! Lees meer over hoe Reimagine u kan helpen om op een dynamische, meeslepende manier opnieuw contact te maken met uw familiegeschiedenis en uw oude foto's tot leven te brengen als nooit tevoren.

Nieuw
De meest recente foto-innovaties van MyHeritage

MyHeritage stopt nooit met innoveren, zeker op het gebied van het werken met historische foto's. Ontdek de nieuwste en beste foto-innovaties van MyHeritage.

154 andere webinars kijken

Binnenkort

Familiestatistieken op MyHeritage
Heeft u zich ooit afgevraagd wie van uw familieleden het langst leefde, wat de gemiddelde leeftijd van uw verwanten was bij het huwelijk, of welke voornamen het meest voorkomen in uw familie? Wist u dat er een handig gedeelte van de MyHeritage-website is dat u dit alles en nog veel meer kan vertellen? We zijn verheugd aan te kondigen dat onze handige Familiestatistieken-functie recent een grote upgrade heeft gekregen! Familiestatistieken is een volledig GRATIS functie die tientallen verhelderende en leuke inzichten over uw familie biedt. Als u houdt van het spotten van trends en het analyseren van data, dan wilt u dit niet missen.
Webinars
Webinars (EN)
14 feb 2023