MyHeritage Kennisplatform

Kennisplatform

Vergroot uw kennis van MyHeritage functies en tools die u helpen meer uit uw onderzoek te halen

Interesse in de basis? Laten we beginnen!

Webinars

Live en opgenomen sessies over een uitgebreid aantal onderwerpen door genealogie- en DNA-experts.

Recente webinars

Herinneringen opnemen met de mobiele app van MyHeritage

De MyHeritage mobiele app bevat een aantal exclusieve en handige tools voor genealogie onderweg. Leer hoe u de herinneringen van familieleden vastlegt en bewaart voor het nageslacht, rechtstreeks vanaf uw smartphone.

Wat is er nieuw op het gebied van fototools bij MyHeritage

MyHeritage is wereldleider op het gebied van AI-technologieën voor het werken met historische foto's en innoveert altijd nieuwe manieren om uw familiefoto's te ervaren. Lees meer over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van fotofuncties op MyHeritage.

152 andere webinars kijken

Binnenkort

Familiestatistieken op MyHeritage
Heeft u zich ooit afgevraagd wie van uw familieleden het langst leefde, wat de gemiddelde leeftijd van uw verwanten was bij het huwelijk, of welke voornamen het meest voorkomen in uw familie? Wist u dat er een handig gedeelte van de MyHeritage-website is dat u dit alles en nog veel meer kan vertellen? We zijn verheugd aan te kondigen dat onze handige Familiestatistieken-functie recent een grote upgrade heeft gekregen! Familiestatistieken is een volledig GRATIS functie die tientallen verhelderende en leuke inzichten over uw familie biedt. Als u houdt van het spotten van trends en het analyseren van data, dan wilt u dit niet missen.
Willeke Binnendijk
Webinars (EN)
14 feb 2023