URL is copied to your clipboard.

Hoe beheer ik mijn email-voorkeuren op MyHeritage

Hoe beheer ik mijn email-voorkeuren op MyHeritage

De mogelijkheden op MyHeritage zijn voortdurend in ontwikkeling, groeien en verbeteren. Of het nu gaat om nieuwe stambomen die worden gebouwd, nieuwe historische platencollecties die worden toegevoegd of nieuwe DNA-matches die net bekend zijn geworden, er is altijd meer te ontdekken en te verkennen. Je weet nooit wanneer het laatste stukje van een puzzel dat je hebt geprobeerd op te lossen plotseling opduikt in een nieuwe Smart Match™ of een historisch bestand.

De e-mails die je ontvangt van MyHeritage zorgen ervoor dat je niets belangrijks mist. Ze helpen je ook bij het bijhouden van familiegebeurtenissen en de activiteiten van collega-sitemedewerkers op MyHeritage.

Je kunt altijd je e-mailvoorkeuren aanpassen om er zeker van te zijn dat je de informatie ontvangt die voor jou het belangrijkst is.

Familiesite meldingen

Om de e-mailvoorkeuren van je familiesite aan te passen, klik je op je naam op de gebruikersstrook helemaal bovenin het scherm en selecteer je “Site-instellingen”. Klik dan op “Mijn voorkeuren.”

Hier kun je kiezen of je een wekelijkse update-mail naar alle leden van de site wilt sturen. Houd er rekening mee dat dit niet alleen gevolgen heeft voor jou, maar ook voor de leden van je site. De wekelijkse e-mail wordt alleen verstuurd als er de afgelopen week wijzigingen zijn aangebracht aan uw familiesite.

Je kunt er ook voor kiezen om een herinneringsmail te sturen over familiegebeurtenissen. Verder kun je kiezen wat voor soort gebeurtenissen je aan je site-leden wilt melden, welke familiegebeurtenissen in de meldingen moeten worden opgenomen, en of je de melding via e-mail of sms wilt versturen.

Tot slot kun je kiezen of je een e-mailbericht ontvangt als een familielid je een groet stuurt op MyHeritage.

MyHeritage email-meldingen

Naast de meldingen van je familiesite, ontvang je e-mails van MyHeritage over nieuwe Smart Matches™, Record Matches, DNA Matches en Instant Discoveries™, evenals nieuwsbrieven en andere interessante onderwerpen. Je kunt deze voorkeuren beheren door een van deze e-mails te openen, naar beneden te scrollen en op “E-mailvoorkeuren” te klikken.

Je kunt dan uit de lijst op de volgende pagina kiezen welke e-mails je precies wilt ontvangen.

Onder “Wekelijkse meldingen” kun je kiezen of je e-mails wilt ontvangen over nieuwe Recordmatches, Smart Matches™, Smart Match™-bevestigingen door andere gebruikers, DNA-matches, Instant Discoveries™, Photo Discoveries of Theories of Family Relativity™.

Onder “Maandelijkse meldingen” kun je kiezen of je de MyHeritage nieuwsbrieven wilt ontvangen. De nieuwsbrieven bevatten informatie over wat er nieuw is op MyHeritage en links naar interessante blogberichten en inhoud op het MyHeritage Kennisplatform.

Onder “Incidentele meldingen” kun je kiezen of je educatieve e-mails of stamboommeldingen wilt ontvangen.

Onder “Promoties” kun je kiezen of je e-mails wilt ontvangen over speciale verkoop- en kortingsacties.

Onder “Mijn account” kun je kiezen of je e-mails wilt ontvangen over het aflopen van je abonnement of informatie over je winkelwagen.

Als je deze e-mails in een andere taal wilt ontvangen, kun je de taal selecteren in het uitklapmenu onderaan de pagina.

Let op: je kunt je niet afmelden voor het ontvangen van serviceberichten, zoals meldingen over betaling, veiligheid of juridische zaken. Wanneer je klaar bent met het wijzigen van je instellingen, klik je op “Wijzigingen opslaan” om de wijzigingen toe te passen.

URL is copied to your clipboard.