URL is copied to your clipboard.

Waarom een GEDCOM uploaden naar MyHeritage?

Waarom een GEDCOM uploaden naar MyHeritage?

Als je al een digitale stamboom hebt opgebouwd, vraag je je misschien af of het zin heeft om die boom als GEDCOM (het standaard bestandsformaat voor stamboomgegevens) te importeren naar MyHeritage. Het korte antwoord is: absoluut.

Op het gebied van genealogieplatformen hoeft het echt geen of/of te zijn. Je kunt genieten van alle voordelen van je harde werk op de andere site – en ook je stamboom importeren en genieten van alle unieke voordelen van MyHeritage. Het uploaden van een GEDCOM-bestand naar MyHeritage vanaf een ander platform is volledig gratis, dus je kunt je er geen buil aan vallen.

Hieronder vind je een aantal belangrijke voordelen waar je toegang toe hebt wanneer je een GEDCOM van je stamboom naar MyHeritage uploadt:

1. Gebruik Smart Matches™ en Instant Discoveries™ om je stamboom uit te breiden.

Smart Matches™ scant de profielen in je stamboom en stelt mogelijke matches voor met profielen in andere bomen die op MyHeritage zijn samengesteld. Je kunt familieleden hebben die uitgebreide stambomen hebben gebouwd op MyHeritage en nergens anders – en deze stambomen kunnen waardevolle informatie bevatten die je zelf nog niet in je stamboom hebt staan. Met behulp van Smart Matches™ kun je die informatie direct in je eigen boom importeren.

Instant Discoveries™ gaat nog een stap verder. Het kan je helpen om hele nieuwe takken uit de stamboom van een familielid te ontdekken en meerdere nieuwe profielen aan je eigen boom toe te voegen met een enkele klik. Ook hier geldt dat deze profielen mogelijk niet bestaan op andere samenwerkingsplatformen voor genealogie.

Klik hier om te leren hoe je Smart Matches™ kunt gebruiken, en hier om te leren hoe je Instant Discoveries™ kunt gebruiken.

2. Ontdek nieuwe foto’s van je voorouders

Met de Photo Discovery™-functie kun je nooit eerder geziene foto’s van je familieleden vinden. MyHeritage zoekt passende profielen in andere bomen en zorgt voor foto’s van die profielen die je aan je eigen boom kunt toevoegen.

Bovendien is MyHeritage het nummer 1 platform voor het werken met oude familiefoto’s. Onze revolutionaire Photo Enhancer en MyHeritage In Color™ functies – die foto’s scherp in beeld brengen en zwart-wit foto’s inkleuren – kunnen je je voorouders laten zien zoals je ze nog nooit eerder hebt gezien.

Klik hier voor meer informatie over Photo Discoveries™.

3. Nieuwe historische documenten in je inbox met Record Matches

MyHeritage beschikt over een enorme collectie doorzoekbare historische documenten – en sommige daarvan zijn exclusief voor ons platform. Je kunt ze doorzoeken zonder dat je een stamboom hebt op MyHeritage, maar als je die wel hebt, profiteer je van onze handige Record Matching-functie. Het Record Matching algoritme doorzoekt de archiefstukken, vindt elk profiel dat overeenkomt met je stamboom en levert ze direct af in je inbox. We voegen elke maand miljoenen nieuwe documenten toe aan onze collectie, dus Record Matching helpt je om bij te blijven en bespaart je de moeite om steeds opnieuw te moeten zoeken.

Klik hier om te leren hoe je Record Matches kunt gebruiken.

4. Ontvang Record Matches uit andere talen – in je eigen taal

Dankzij onze Global Translation Technology™ ontvang je zelfs Record Matches als de oorspronkelijke taal van het archiefdocument anders is dan die van jou. Maar als je die documenten bekijkt, zie je ook de basisinformatie van het document vertaald in je eigen taal. Dit kan een game-changer zijn voor genealogen die door taalbarrières vast zijn komen te zitten.

Klik hier om meer te weten te komen over meertalige Record Matches.

5. Maak je stamboom nauwkeuriger met de Consistentie Checker

MyHeritage’s stamboom Consistency Checker is een van de meest uitgebreide die er zijn, met 36 verschillende controles om ervoor te zorgen dat je stamboom accuraat en foutloos is. Zelfs de meest doorgewinterde stamboomonderzoekers maken soms fouten, en die fouten kunnen nog groter worden naarmate je boom groeit. Het regelmatig uitvoeren van de Consistency Checker op je stamboom helpt om ervoor te zorgen dat je stamboom zo nauwkeurig mogelijk is.

Klik hier om te leren hoe je de Consistentie checker kunt gebruiken.

6. Maak een mooi stamboomdiagram

Op MyHeritage kunt je van je stamboom een prachtig, op maat gemaakt stamboomdiagram maken – helemaal gratis. De stamboomstructuur biedt een grote verscheidenheid aan formaten en stijlen die je kunt aanpassen met je favoriete ontwerpen, lettertypen, kleuren en voorkeuren. Zodra je je printklare PDF hebt geproduceerd, kun je hem delen als een digitaal bestand, afdrukken op je thuisprinter of professioneel laten afdrukken.

Klik hier om te leren hoe je een mooie stamboomafbeelding kunt maken op MyHeritage.

7. Maak gebruik van de MyHeritage DNA-database en geavanceerde DNA-tools

Je kunt meer dan alleen uw GEDCOM uploaden naar MyHeritage. Als je een DNA-test hebt gedaan bij een ander bedrijf, kun je ook gratis je DNA-gegevens uploaden naar MyHeritage en in de wereldwijde DNA-database van MyHeritage opnemen. Met een betaald abonnement of een ontgrendelingsvergoeding kun je ook gebruik maken van de geavanceerde DNA-tools van MyHeritage en je DNA-matches gebruiken om nog meer ontdekkingen over je familie te doen.

Klik hier om te leren hoe je aan de slag kunt met je DNA-matches op MyHeritage.

Bij het onderzoek naar genealogie is het altijd een goed idee om een zo breed mogelijk net uit te werpen. Door je GEDCOM te uploaden naar MyHeritage, krijg je toegang tot een breed scala aan nuttige tools en functies die je kunnen helpen om nieuwe horizonten te bereiken in je familiegeschiedenisonderzoek.

Klik hier om te leren hoe je een stamboom als GEDCOM in MyHeritage kunt importeren.

URL is copied to your clipboard.